Termeni și condiții

Acest site este proprietatea Clubul Disney SRL, cu sediul în București, str Frații Buzești 31, Sector 5..

Clubul Disney SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru greșeli din conținutul acestui site. Informațiile publicate pe acest site au fost concepute în concordanță cu cunoştinţele și convingerile noastre. Cu toate acestea, pot diferi în anumită măsură de situația de fapt, la un moment dat, deoarece depind de un grup de factori de natură competițională și macroeconomică care sunt în unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesul și utilizarea site-ului clubuldisney.com sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile.

Continuarea accesului dumneavoastră la conținutul site-ului clubuldisney.com constituie un accept al termenilor și condițiilor site-ului.

Site-ul clubuldisney.com și toate informațiile conținute sunt proprietatea Clubul Disney SRL. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului clubuldisney.com

  • Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. clubuldisney.com este un site de prezentare al serviciilor proprii sau ale colaboratorilor.

  • Drepturile proprietății intelectuale.

Site-ul clubuldisney.com și toate informațiile conținute sunt proprietatea Clubul Disney SRL și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fără acordul prealabil scris al Clubul Disney SRL. Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Toate mărcile de comerț, mărcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentările grafice, imaginile precum și informațiile conținute în prezentul site sunt proprietatea Clubul Disney SRL, colaboratorilor sau clienților acesteia, și nu pot fi preluate, prelucrate, modificate fără acordul prealabil al proprietarului. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

  • Comunicarea on-line.

Precizăm că nu oferim nicio garanție că orice mesaj trimis către Clubul Disney SRL va fi primit de Clubul Disney SRL astfel cum acesta a fost trimis sau că informațiile conținute în mesajul respectiv vor rămâne confidențiale pe durata transmiterii lor prin Internet și/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

  • Acceptarea termenilor și condițiilor.

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoştinţă și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

  • Politica de confidențialitate.

Deși puteți accesa conținutul site-ului fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor declarate respectiv, în vederea înregistrării la servicii online sau prin e-mail, formulării de comentarii, desfășurării corespondenței, înregistrare newsletter.

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care a intrat în vigoare de la 25 mai 2018 şi care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum și pe legislația națională aplicabilă.

Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la Termenii și Condițiile site-ului  clubuldisney.com vă rugăm să ne contacți la adresa de e-mail oana@clubuldisney.com sau telefonic 0724.526.326