Esti prima data pe site-ul nostru ? Ai ajuns printr-o recomandare sau pur si simplu ne-ai gasit pe internet?

Hai sa-ti facem o scurta introducere in povestea Disney !:)

Echipa este formata si condusa de 2 tineri iubitori de copii care din anul 2013 au pus bazele acestui frumos proiect : Clubul Disney. Ambii au terminat canto si actorie si isi doresc sa impartaseasca calitate si nu cantitate, clientilor!

Animatorii nostri sunt atent selectionati, au cursuri de canto, pictura, dans sau actorie iar firma noastra garanteaza reusita petrecerilor prin contactarea unui animator Disney.

Animatorii au varste cuprinse intre 18 ani si 26 de ani si sunt elevi sau studenti.

Acestia sunt supusi periodic unor traininguri de : face – painting, modelaj din baloane, jocuri si concursuri diversificate + coregrafii care sunt mereu actualizate si imbunatatite.

Pentru fiecare angajat avem contract de colaborare, ii asiguram o recuzita impecabila si un sac cu toate accesoriile necesare in desfasurarea unei super petreceri.

Avem o echipa vasta formata din fete si baieti talentati, iubitori de copii, dornici sa depaseasca limitele banalului si sa aduca la fiecare petrecere un strop de originalitate prin care sa-si puna amprenta iar acea aniversare sa devina memorabila.

Majoritatea clientilor nostri revin la noi pentru a solicita aceeasi animatori pe care i-au avut la petrecerile anterioare iar o alta parte ne contacteaza prin recomandarea altor clienti care au fost multumiti de serviciile noastre.

Va invitam sa vizualizati recenziile noastre de pe paginile de facebook, google.