Despre noi

Suntem cei mai buni prieteni ai copiilor!

      Vino în Clubul Disney cu eroul sau eroina ta pentru a gusta din magia poveştilor cu prinţese, clovni, super-eroi, magicieni şi alte personaje. Suntem tineri, talentaţi, profesionişti, devotaţi şi prompţi. Aceste calităţi sunt armele pe care le folosim pentru a colora orice aniversare! Dacă vrei să ai o petrecere de calitate, cu cei mai buni animatori pentru copii, invită cele mai frumoase prinţese la ziua fetiţei tale sau cei mai populari super-eroi la aniversarea băieţelului tău.

      Ne mândrim cu rochii unice, de o calitate superioară, servicii impecabile, animatori profesionişti şi iubitori de copii. Noi te vom ajuta să îi oferi o petrecere fantastică voinicului tău!

      Ştim că ziua de naştere a copilaşului este cea mai importantă de aceea venim în ajutorul tău cu o multitudine de personaje ce-l vor bucura pe micuţ : ALBĂ CA ZAPADA, RAPUNZEL, CENUŞĂREASA, ARIEL, MERIDA, AURORA, BARBIE, BELL, JASMINE, ALADIN, STEFANIA, SPORTACUS, MICKEY, MINNIE, CLOWN, CLOWNITA, SPIDERMAN, SUPERMAN, BATMAN, TINKERBELL, PETER PAN, MAGICIENI, MICHAEL JACKSON, HANNAH MONTANA, PIRATI, ANGRY BIRDS, ELSA, SHREK, FIONA, VIOLETTA, LEON.Am selectat cei mai frumoşi, cei mai haioşi şi cei mai activi animatori, însetaţi după reuşita petrecerilor pentru copii.

      De asemenea, ceea ce ne diferenţiază de ceilalţi este calitatea incontestabilă a costumelor şi apariţia spectaculoasă a personajelor.Cel mai important eveniment dintr-un an trebuie hrănit cu cele mai reuşite rochiţe şi cei mai buni animatori pentru copii!

Garantăm cele mai mici preţuri de pe piaţă la o calitate superioară!