Despre noi

Suntem cei mai buni prieteni ai copilului!

Vino in Clubul Disney cu eroul sau eroina ta pentru a gusta din magia povestilor cu printese, clovni, super-eroi, magicieni si alte personaje. Suntem tineri, talentati, profesionisti, devotati si prompti. Aceste calitati sunt armele pe care le folosim pentru a colora orice aniversare!

Daca vrei sa ai o petrecere de calitate, cu cei mai buni animatori pentru copii, invita cele mai frumoase printese la ziua fetitei tale sau cei mai populari super-eroi la aniversarea baietelului tau. Ne mandrim cu rochii unice, de o calitate superioara, servicii impecabile, animatori profesionisti si iubitori de copii. Noi te vom ajuta sa ii oferi o petrecere fantastica voinicului tau!

Stim ca ziua de nastere a copilasului este cea mai importanta de aceea venim in ajutorul tau cu o multitudine de personaje ce-l vor bucura pe micut : ALBA CA ZAPADA, RAPUNZEL, CENUSAREASA, ARIEL, MERIDA, AURORA, BARBIE, BELL, JASMINE, ALADIN, STEFANIA, SPORTACUS, MICKEY, MINNIE, CLOWN, CLOWNITA, SPIDERMAN, SUPERMAN, BATMAN, TINKERBELL, PETER PAN, MAGICIENI, MICHAEL JACKSON, HANNAH MONTANA, PIRATI, ANGRY BIRDS, ELSA, SHREK, FIONA, VIOLETTA, LEON.

Am selectat cei mai frumosi, cei mai haiosi si cei mai activi animatori, insetati dupa reusita petrecerilor pentru copii. De asemenea, ceea ce ne diferentiaza de ceilalti este calitatea incontestabila a costumelor si aparitia spectaculoasa a personajelor.

Cel mai important eveniment dintr-un an trebuie hranit cu cele mai reusite rochite si cei mai buni animatori pentru copii!

Un alt moment impresionant pe care vi-l punem la dispozitie este reprezentat de cele 4 URSITOARE PENTRU BOTEZ. Acest spectacol este colorat cu magie de cele 4 fete splendide : actrite, cu experienta dobandita pe scenele unor teatre cunoscute, care au adunat mii de aplauze de-a lungul timpului.

Invita cele 4 ursitoare splendide sa toarca firul magic pentru noroc si iubire in viata copilasului tau!

Impreuna putem organiza o petrecere de basm al carui ecou va rasuna si peste ani si ani!

Garantam cele mai mici preturi de pe piata la o calitate superioara!